2012. április 9., hétfő

Új blog - Harc egy új jövőért

Sziasztok!

Hát... nyitottam egy új blogot, még nem tudom mi lesz belőle :) Nem hiszem, hogy éppen erre számítottatok, ugyanis most egy Harry Potter fanfictiont kezdtem írni. Régebben is írogattam, de azokat ne olvassátok el, ha véletlenül megtalálnátok :) Az egy másik élet volt... :D

Íme a történet tartalma:

"James Potter lánya, Adriana hirtelen a Tekergők idejében találja magát. Egyedül ő az, aki megakadályozhatja Voldemort győzelmét. James sosem vette feleségül Lilyt, Harry Potter nem lett a kiválasztott, Voldemort pedig szinte már győzött. Megöletette Jamest, Azkabanba jutatta Harryt, elrabolta Adrianát, elfoglalta a minisztériumot, a Szent Mungót és a Roxfortot, valamint megölte az ellenszegülőket.
Adriana nem is sejti, hogy Harry az, aki megmenthetné a világot. Megpróbálja összehozni Lilyt és Jamest, hogy az apja legalább boldog lehessen, de ezzel tulajdonképpen a saját és a szülei halálos ítéletét írja alá.
Ráadásul egyre közelebb kerül az apja legjobb barátjához, Sirius Blackhez… 
Az idő veszélyes játék, beláthatatlan következményekkel járhat, ha valaki harcol vele. Megéri vajon az áldozatot?"

Nem éppen szokványos, remélem, aki szereti a Harry Potter történeteket, annak tetszeni fog :) Nézzetek be bátran az oldalra:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése